HTML

heti5kepregeny

Teljesen személyes benyomások képregényekről, hátha előbb-utóbb összeáll az a fránya katalógus... + Gabi javaslatára kiírom, hogy egyéb képregényes dolgok is vannak már itt.

Friss topikok

  • -Szűcs Gyula-: Még mindig ez a világ legviccesebb képregénykritikája! :D (2016.12.15. 18:29) Szűcs Gyula – Budai Dénes: Cafe Postnuclear (2015)
  • NickelADeón: @woeisme815: Frissül, csak ritkán :) (2015.01.14. 10:48) Ma kaptam...
  • m.o.z.s.o.: most látom, hogy idézted a blogomat! köszönöm, és remélem, olvasóidnak is tetszett az ajánló és a ... (2014.02.16. 00:02) Mostanában nézendő...
  • woeisme815: Ritka ma az olyan blog, ahol nem cserélik le a mondatban egy-egy szép magyar szavunkat angolra. Ör... (2014.02.03. 20:35) Bolhás leszel...
  • Bayer Antal: Hát ez valóban nagyon szép fogás, és igen, érdekli a Képregénymúzeum blogot. :) Amennyire utána t... (2014.01.15. 11:15) 1936-ból a bolhapiacon

Linkblog

Mimus elolvasta az új DC-ket (aztán levelezett)

2011.09.13. 16:24 NickelADeón

JLI Fasza volt, de fílingje közelébe sem érhet a réginek. A kormány összerakott egy csapatot, mindenkit máshonnan. Ruszki kínai norvég brazil afrikai. Aztán elmentek peruba mert történt ott valami. Előbújtak a föld alól ilyen kis kőszörnyek egy kicsit harcoltak és el is mentek. A végén meg egy bazi nagy robot mászott elő földből. 

Action comics fasza volt. Bár szokatlan. Superman elég keményen bánik a rossz fiúkkal. Rendőrség üldözi tankkal támadnak rá. Végén meg megállított egy vonatot, de oda nyomta falhoz, és elájult. Szóval el fogják kapni. kíváncsi mi lesz ebből.  

Animal man nem volt rossz, de kedvenc olvasmányaim közé sem fog tartozni rajza annyira nem jön be, sztori meg nagy elvetemültnek akar tűnni. Egyszer jó volt, folytatásra kíváncsi 
vagyok, de szerintem nem fogom olvasni. 

Hú a rohadt életbe a Batgril nagyon király volt. Barbara a batgirl, azt mondta miután joker lelőtte  3 hétig nem tudta mozgatni a lábait. Meg van benne egy király ellenség Tükörnek hívják. öli meg az embereket van egy listája. meg mellén van egy tükör, azt mondja nézd meg az igazi arcod, aztán kidobja a csávó ágyastól a kórház ablakán. Az írta aki secret six-et az a nő. a rajza is gyönyörű.

Batwinget természetesen nem olvastam el. ilyen afrikai batman van benne vagy mittom én. nem is érdekel igazán.

Detective Comics fasza volt, rendes batman sztori Joker gyilkol Batman elkapja, de vége über durva volt. húha

Következő dolog amit szintén nem olvastam el az Hawk & Dove lehet jó sztori lehet nem de rob leifeld kilencvenes évek szerű rajza elrontja a hangulatot. nem tom többet sztem nem is veszek  belőle.

Az OMAC faszának tűnt jó zúzósnak majd tán egyszer elolvasom, az egész hangulata olyan régi Jack Kirby-s.

Ennek a stormwatchnak nem sok értelmét látom. Miért kellett ezeket a hősöket, ebbe a világba helyezni. 
 
Green Arrow-t elolvasva rájöttem, miért is nem töltöttem én soha a sorozatát. Mellékszereplőnek bírom. De annyira nem érdekel. Nagyon sokat pofáztak, nem is igazán tudom miről szolt, volt pár béna random szuper köcsög, leverte őket. Bevitték a dutyiba, onnan meg végén kihozta őket pár mégbénább mégrandomabb mégköcsögebb bagázs. természetesen meg akarják ölni GA-t. milyen eredeti ötlet igaz-e. Folytatást megnézem. De nem fogom megvenni.

Swamp thinget nem volt kedvem elolvasni de ígéretesnek tűnik. Majd holnap.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://heti5kepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr893224631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása