HTML

heti5kepregeny

Teljesen személyes benyomások képregényekről, hátha előbb-utóbb összeáll az a fránya katalógus... + Gabi javaslatára kiírom, hogy egyéb képregényes dolgok is vannak már itt.

Friss topikok

  • -Szűcs Gyula-: Még mindig ez a világ legviccesebb képregénykritikája! :D (2016.12.15. 18:29) Szűcs Gyula – Budai Dénes: Cafe Postnuclear (2015)
  • NickelADeón: @woeisme815: Frissül, csak ritkán :) (2015.01.14. 10:48) Ma kaptam...
  • m.o.z.s.o.: most látom, hogy idézted a blogomat! köszönöm, és remélem, olvasóidnak is tetszett az ajánló és a ... (2014.02.16. 00:02) Mostanában nézendő...
  • woeisme815: Ritka ma az olyan blog, ahol nem cserélik le a mondatban egy-egy szép magyar szavunkat angolra. Ör... (2014.02.03. 20:35) Bolhás leszel...
  • Bayer Antal: Hát ez valóban nagyon szép fogás, és igen, érdekli a Képregénymúzeum blogot. :) Amennyire utána t... (2014.01.15. 11:15) 1936-ból a bolhapiacon

Linkblog

Különös Pókemberek

2010.08.16. 22:10 NickelADeón

Amikor Egerből, a Forrás Gyermek- és Ifjúsági Központból, magyarul a volt Úttörőházból eljöttem, nagyon szép ajándékokat kaptam munkatársnőimtől. Ha nyolc éves lettem volna, ugyanúgy örülök, mint így, harminc évesen, a nagyszerű ajándékoknak. (Igen sokra becsülöm a kézimunkát.)

Természetesen kaptam egy Pókemberes tortát. Egyszerűen egy most divatos feltéttel készült, bárki elképzelheti, aki bemegy egy cukrászüzletbe. Timike készítette, és nagyon finom volt, nagyon szép is, a kémia csodálatos világának köszönhetően piros és kék volt, és ez az ízére nem nyomta rá bélyegét, torta íze volt neki.

Marika egy keresztszemes hímzéssel készült Pókembert adott búcsúajándékba, most albérletünket díszíti.  Fotó még várat magára, mert most itt vagyok, nem ott. Nagyon különleges ez is, és sok-sok "munkaórát tartalmaz", hamarosan felposztolom.

Katitól pedig egy különleges tűzzománc bögrét kaptam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos nemrég leesett, és megsérült, így majd újra kell égetni. Látszik, hogy Kati tudott valamit, amikor a bögre aljára Superman-jelet készített, így utalva a régi, Semicekben is megjelent Superman-Pókember találkozókra.

Újabb különleges Pókival gyarapodott csekélyke gyűjteményem, mikor Tomi egyszer hazajött Angliából, és elmondása szerint pakisztáni gyerekek által készített ujjbábot adott nekem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez is különleges, a képeken látszik, hogy a gyermek, létezésének ilyen korai fázisában még játékos: Pókember hátrafele néz, elég erősen.

Akinek van ilyen, nem ipari cucca, ossza meg velünk!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://heti5kepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr152226671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimus 2010.08.17. 21:56:04

Bakker ezt tényleg te írtad? marha jók voltak a poénok XD marah jó ennek örömére

www.jayceooi.com/2007/09/28/lord-its-too-heavy-please-cut-it-down-a-little/

ez zseniális
süti beállítások módosítása