HTML

heti5kepregeny

Teljesen személyes benyomások képregényekről, hátha előbb-utóbb összeáll az a fránya katalógus... + Gabi javaslatára kiírom, hogy egyéb képregényes dolgok is vannak már itt.

Friss topikok

  • -Szűcs Gyula-: Még mindig ez a világ legviccesebb képregénykritikája! :D (2016.12.15. 18:29) Szűcs Gyula – Budai Dénes: Cafe Postnuclear (2015)
  • NickelADeón: @woeisme815: Frissül, csak ritkán :) (2015.01.14. 10:48) Ma kaptam...
  • m.o.z.s.o.: most látom, hogy idézted a blogomat! köszönöm, és remélem, olvasóidnak is tetszett az ajánló és a ... (2014.02.16. 00:02) Mostanában nézendő...
  • woeisme815: Ritka ma az olyan blog, ahol nem cserélik le a mondatban egy-egy szép magyar szavunkat angolra. Ör... (2014.02.03. 20:35) Bolhás leszel...
  • Bayer Antal: Hát ez valóban nagyon szép fogás, és igen, érdekli a Képregénymúzeum blogot. :) Amennyire utána t... (2014.01.15. 11:15) 1936-ból a bolhapiacon

Linkblog

Kölcsönvett cikk - a Hardwired.hu-ról

2010.10.06. 11:14 NickelADeón

Imádom ezt az oldalt, a humora miatt. Most is kitettek magukért. Sajnos linkelni nem lehet a bejegyzést, így minden tiszteletemmel együtt egyszerűen áttettem ide. Ha sajátos humorra vágytok, látogassátok a hardwired.hu-t.

"Zack Snyder nagymachinátor (balra) - a szenzációs Watchmen és a 300 - rendezője készíti az új Szuperman filmet. David Goyer és Jonathan Nolan forgatókönyve nyomán haladnak a munkálatok. Christopher Nolan majd atyáskodik felettük. 2012-es megjelenést céloztak be. Kissé modernizálni akarják szupermant, mert Snyder elutasította 2008-ban a Superman Returns rendezői felkérést, mondván, hogy túl szigorú a képregényhős a mai közönségnek.
Ápdét:
General Zod lesz Szuperman főellensége, őt Terrence Stamp játssza (jobbra), aki már szerepelt az I-II. részekben.
Thx, Jabba boy! 

És most A Nagy Ledöbbenés:
Az emberiség megmentőjének lelkesedését mára ripityára törte a folytonos harc és szupervér ide vagy oda, jócskán megöregedett. Főhősünk meg is hízott a tévé előtti kényelemfotelben befalt fánkoktól. Tessék megkapaszkodni.. A koncepcióképekből egy kis előzetes:

Így kezdődött: először egy kis pia.. a szomorúság elűzésére


Betty, a Szupergirl ennek gyengén örült..
Tiszta ideg lett és a mosástól össze is ment a topja:


A fánkocskáktól már évekkel ezelőtt kezdett látszani a változás..

Szupermen az ital miatt párszor összeveszett Bettyvel,
ezeknek a családi perpatvaroknak általában
felhőkarcoló-omlasztó bunyó lett a vége.

Szuperman érthetően elfordult Bettytől..és egyre boldogtalanabb lett:

Aztán jött Elisha:

..

Aztán jött Megan:
 

Időközben szuperman még tovább hízott:



VÉGÜL

Az utolsó állomás:


És legvégül: Szuperman Kutyája.
a Bömbi

Amint látható, a fotel karfájáról
folyamatosan csepegő lekváros fánkmorzsákat
ő csipegette fel.."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://heti5kepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr332350294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása