HTML

heti5kepregeny

Teljesen személyes benyomások képregényekről, hátha előbb-utóbb összeáll az a fránya katalógus... + Gabi javaslatára kiírom, hogy egyéb képregényes dolgok is vannak már itt.

Friss topikok

  • -Szűcs Gyula-: Még mindig ez a világ legviccesebb képregénykritikája! :D (2016.12.15. 18:29) Szűcs Gyula – Budai Dénes: Cafe Postnuclear (2015)
  • NickelADeón: @woeisme815: Frissül, csak ritkán :) (2015.01.14. 10:48) Ma kaptam...
  • m.o.z.s.o.: most látom, hogy idézted a blogomat! köszönöm, és remélem, olvasóidnak is tetszett az ajánló és a ... (2014.02.16. 00:02) Mostanában nézendő...
  • woeisme815: Ritka ma az olyan blog, ahol nem cserélik le a mondatban egy-egy szép magyar szavunkat angolra. Ör... (2014.02.03. 20:35) Bolhás leszel...
  • Bayer Antal: Hát ez valóban nagyon szép fogás, és igen, érdekli a Képregénymúzeum blogot. :) Amennyire utána t... (2014.01.15. 11:15) 1936-ból a bolhapiacon

Linkblog

Kábel, mi lesz veled?

2011.07.26. 15:17 NickelADeón

Kábel ugye meghalt nemrég, mikor Hope-ot védte. Nagyon bírtam, egyik kedvenc Marvel-hősöm. Egyrészt a magyar részekben már régen megjelent rejtélyes léte miatt, másrészt, mert két nagy hatalmú mutáns gyereke, és az ilyentől mindig többet vár az ember, mint két sima szülő porontyától. Szimpatikus a jelleme, általában kimért, rendkívül becsületes, naiv. Jól is néz ki, a mechanikus kar amúgy is kedves, lásd Deathlok-ot. Bár egy nő találta ki, tápos, férfias karakter, vezető típus. Ahogy már írtam, egyik kedvencem. Most feltámasztják, és nem tudom mit gondoljak. Jót nem egyelőre - a szerzőpáros miatt. Az előző, amit olvastam tőlük, Loeb és McGuiness Hulk képregénye páratlan alkotás, anti-képregény, vagyis 4 éveseknek szóló mű, két oldalas panelekkel. Egyszer vagy kétszer meg is számoltam, hány panel van 22-24 oldalon, és valami elképesztően minimális szám jött ki, melyet nem lehet "alulmúlni". Amúgy mindkét alkotót nagyon kedvelem, Loeb számomra tetsző sztorikat ír, jó, mély párbeszédeket, Ed pedig nagyon kedves stílusával, mely egyszerűnek tűnik, sokoldalúan képes kifejezni a világot. Az elsőt megveszem. Aztán nem tudom mi lesz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://heti5kepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr933101054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimus 2011.07.29. 11:53:03

A Hulk faszául indult, bírtam nagyon az elején, de utána nagyon leépült. Hányinger kerülgetett. Már-már azt hittem Ben bácsi lesz a Red Hulk. Emlékszem Egyszerre jelent meg Póki 600 vagy mit tudom én melyik száma. Azt írták visszatér egy olyan szereplő Peter életébe, hogy elképzelni sem tudjuk ki lesz az. Aztán akkor derült ki, hogy ki a red hulk. Éés oda is azt írták, hogy nem fogjuk elhinni ki lesz az. Gondoltam Ben bácsi lesz. Király lett volna.
süti beállítások módosítása