HTML

heti5kepregeny

Teljesen személyes benyomások képregényekről, hátha előbb-utóbb összeáll az a fránya katalógus... + Gabi javaslatára kiírom, hogy egyéb képregényes dolgok is vannak már itt.

Friss topikok

  • -Szűcs Gyula-: Még mindig ez a világ legviccesebb képregénykritikája! :D (2016.12.15. 18:29) Szűcs Gyula – Budai Dénes: Cafe Postnuclear (2015)
  • NickelADeón: @woeisme815: Frissül, csak ritkán :) (2015.01.14. 10:48) Ma kaptam...
  • m.o.z.s.o.: most látom, hogy idézted a blogomat! köszönöm, és remélem, olvasóidnak is tetszett az ajánló és a ... (2014.02.16. 00:02) Mostanában nézendő...
  • woeisme815: Ritka ma az olyan blog, ahol nem cserélik le a mondatban egy-egy szép magyar szavunkat angolra. Ör... (2014.02.03. 20:35) Bolhás leszel...
  • Bayer Antal: Hát ez valóban nagyon szép fogás, és igen, érdekli a Képregénymúzeum blogot. :) Amennyire utána t... (2014.01.15. 11:15) 1936-ból a bolhapiacon

Linkblog

Mimus spoilerezik a DC-kről

2011.09.23. 10:07 NickelADeón

GLC fasza volt, izgalmasan kezdődött valami láthatatlan csávó szét
szakított pár lámpást. Guy meg a csoki elmentek egy bolygóra amit
teljes egészében víz borít. de valaki elvitte onnan az összes vizet és
az egész lakosság meghalt. meg volt még ott pár karóba húzott lámpás.

Supergirl király volt. nem számítottam rá. najó nem volt király de
tetszett. most zuhant le a meteor földre, most került ide először.
jött pár robot gondolom a kormány küldte őket, supergirl meg lezúzta
őket. volt szerencsém mobilon elolvasni este lefekvés előtt. jól nézett
ki a csaj jó a ruhája.jó kis olvasmány volt. pár részen keresztül
még biztos jó lesz. aztán nem fog érdekelni.

Catwomant átnéztem tetszett elsőre gondolom el is olvasom de ne
kellett volna. az vettem észre h olvasom de egyáltalán nem izgat.
tipikus judd winnick képregény olyan semmilyen. akar lenni valamilyen
de nem lesz semmilyen.

Birds of Prey faszaritósnak tünt de csak átlapoztam de az tuti
elolvasom, jónak tűnt. hangulatos kocsi szereplők akciók. bár nem tudom
mi van most a dc-nél, mindenki repülőn utazik, minden ellenség
láthatatlan. szal elovasom

Hú a dühü eméssze meg ezt a Batmant, nem vágtam. Először leverte az összes ellenfelét, akivel valaha bunyózott. Joker segítségével. Aztán kiderült, hogy az Dick, csak valami holografikus álarcot viselt. Aztán volt valami party, rengeteg dumával nem is olvastam el. Aztán találtak egy hullát, aki kések vagy szikék által falhoz volt szegezve. Mindegyiken volt egy kis bagoly minta. Volt egy felirat is, hogy Bruce Wayne holnap meg fog halni, mm ez már a falon. Aztán Batman olyan faszályos csávó, hogy meglátott egy bőrdarabot a hulla körme alatt. Aztán egy dns teszt azt mondta, hogy a bőr darab Dick Greysontól származik. Milyen izgalmas. Bár tuti kimagyarázzák, hogy biztos összetűzésbe keveredett Nightwinggel... vagy Dick tényleg így elkanászosodott. Kíváncsi vagyok folytatásra. Rajza is tetszett nagyon.

 
Hú a Blue Beetle. Kiderült, hogy azért nem csipázzák az őrzők ezt a medált. Mert amikor ezek az idegenek hozták a földre 2000 évvel ezelőtt. Béke jeléül elültettek egy fát. Aztán később abból a fából készítették a keresztet, amire Jézust kifeszítették. Természetesen csak vicceltem, de azért munka lenne egy ilyen sztori is. Arról szólt a történet, hogy ezek a bogarak többen vannak. Vagyis nagyon régen többen voltak. Valami bolygón egy várost megtámadtak. Azt kiabálták Khaji-da! Azt egy olyan szkarabeusz földre került a Majákhoz. Utána jött Jamie bemutatása, annyira nem volt nagy szám, ráadásul bosszantó volt a spanyol meg az angol nyelv keveredése. Végén pár számomra ismeretlen gonosz "szkanderoztak" egymással a szkarabeuszért. Persze Jemie pont arra járt és rámászott a kék bogár. Az utolsó oldalon még kiabált ő is, hogy Al-Kaida... akarom mondani Khaji-da! :) Tetszett amúgy, jó lesz ez, rajz is szuper. egyedül Jamie a baj. (TED KORD a fasza gyerek )
 
Nnn kíváncsi voltam a Captain Atomra egyik kedvenc karakterem. De a régit jobban bírtam. Nem is olvastam el. Rajz is borzalmas volt, jobbra emlékeztem ettől a rajzolótól. mindegy nincs is kedvem róla beszélni.  
 
Nightwing pont olyan faszakirály volt, mint amire számítottam. Nagyon szimpatikus karakter. Elején beszél az elmúlt évről, hogy milyen volt batmannek lenni. Aztán a metrón lever egy gyilkost, elmegy egy cirkuszba találkozni pár régi arccal. Mikor meg megy haza rátámad egy bad ass rozsomák karmos csávóka, bunyóznak egy egészségeset és azzal is lett vége. Jó volt. Azt mondom csak így tovább, rajzok is szépek nagyon. Ilyen fasza csávó nem kanászosodik el.
 
Tökön bököm magam. TÖKÖN BÖKÖM MAGAM! Red Hood and the outlaws olyan király volt, hogy nem igaz. Már az első oldallal megnyerte a tetszésemet. Roy Harper nem is tudom hol, de valahol fogva tartják. Van ott egy csomó arab. Jason Todd meg egy látványos mentőakcióval kiszabadítja őt. Aztán jön a szintén látványos Starfire is. Jason beszélgetett valami rejtélyes sötét csaj alakkal. Akit a többiek nem láthattak. Aztán 12 órával később meg már valahol Himaláján volt.... mindegy olvasd el nagyon jó volt. Szép rajzok, szép színek, szép starfire szép környezet.
 
Wonderwomannal zárult a hét, és nagyon is szépen zárult. Nagyon badass volt, Amikor egy ilyen madártollas kapucnis köpenyes nő egy fénylő kaszával levagdossa a lovak fejét az istállóban. Haha. Aztán a nyakból kezek nyúlnak ki, majd egy fej is és már kész is van két kentaur. Amik meg akarnak ölni egy kis csajszit. Aztán megjelenik Hermész ad egy kulcsot a kis csajnak, aki így Londonba teleportált. (imádom Londont)   Wonderwoman hálószobájába. Aztán visszamennek Hermészhez, akit lenyilaztak azóta. Wonderwoman elveri a kentaurok seggét elég szépen. Hermész meg bejelenti, hogy a kis csaj terhes Zeusztól. A háttérben még ott van valami bad ass csávó aki eléget vagy mit csinál három csajt. A csontjaikat meg ledobja a Szingapúr felhőkarcolójáról. Haha elég elvetemült szóval tetszett nagyon. Csak így tovább itt is. Rajzok is passzolnak a hangulathoz.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://heti5kepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr233247869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimus 2011.09.23. 12:04:47

HÉÉÉÉÉÉÉJ! Én nem így küldtem el, hova raktad azt a szívet. Nem jó helyen van, hogy néz így ki?! Ted Kord a fasza gyerek <3

lonesloane 2011.09.23. 16:26:48

Te mobilon olvasgatod este a Dc komikokat..? LOL, mondanám, ha tizenéves leányzó lennék, de így csak csendben csodálkozom... :)))

mimus 2011.09.23. 16:59:00

És nagyon helyesen is teszed. Amúgy nem, csak a Supergirlt. Régiek közül a Booster Goldot olvastam mobilról, ha éppen várakozok az orvosnál vagy buszon, vagy budin ülve. De nem szeretem amúgy, mert szörnyen elfárad a hüvelykujjam. :D Nem viccelek. De miért, mi a baj vele? Érintő képernyős telefonnal egész jó dolog.

lonesloane 2011.09.26. 13:21:22

@mimus: Őőő, lehet, ha majd új mobilra váltok okvetlen kipróbálom... Egyelőre ez még olyan mókás dolog nekem...
süti beállítások módosítása